Paraplegija Roho Contour Select Antidekubitalni jastuk

Roho Contour Select jastuk - 01

Contour Select jastuk pruža zaštitu koži kao što se i očekuje od proizvoda iz ROHO grupe sa mogućnošću pozicioniranja i stabilizacijom
Njegov oblikovani dizajn sa jednostavnim radom ISOFLO Memory Control jedinice obezbedjuje novi nivo posturalne kontrole i stabilnosti koja nije nikad ranije obezbedjena na vazdušnom jastuku
Zaobljeni dizajn stabilizuje karlicu korisnika u kolicima i udobno namešta klijenta na središte jastuka.
ISOFLO Memory Control jedinica zaključava vazduh u svakom od 4 kvadranta, obezbedjujući stabilnost smanjujući pokretljivost sa strane na stranu ili od napred ka nazad.

Jastuk Contour Select osigurava zaštitu kože koju očekujete od ROHO proizvoda sa pozicioniranjem i stablilnošću potrebnom za pojačanu funkciju. Dizajn koji prati konture kombinovan sa jednostavnom operacijom ISOFLO Memory Control ventila, obezbeđuje novu mogućnost kontrole posture i stabilnosti koja ranije  nije postignuta u jastuku punjenom vazduhom. Dizajn koji prati konture pozicionira karlicu u kolicima i ugodno centrira korisnika u sredinu jastuka. ISOFLO Memory Control ventil zaključava vazduh  u svaki od 4 kvadranta, time pružajući stabilnost smanjujući kretanje naped-nazad i levo-desno na jastuku.

N ataj način  osiguravaju stabilnost koja će korisniku omogućiti povećanje funkcije, a istovremeno umanjiti rizik od deformacije tkiva. SELECT serija jastuka ima   36-mesečnu garanciju,nastavljajući ROHO tradiciju u ponudi najvišeg stepena kvaliteta i izrade. Contour Select vam daje pozicioniranje, stabilnost, zaštitu kože i mir, u jednom jednostavnom pakovanju.

Contour Select jastuk je  najbolji  za korisnike:

  • Sa srednjim rizikom oštećenja kože;
  • Sa potrebom pozicioniranja nogu i karlice
  • Sa srednjim deformitetima karlice,skolioza

Funkcija

Treba vam funkcija? Imamo pozicioniranje i stabilnost za to. Kada pogedate Contour select, mogućnosti pozicioniranja su jasne.Kombinacija dizajn koji prati konture i patentiranog ISOFLO Memory control ventila pruža neviđenu sposobnost za unapređenje posturalne stabilnosti, povećanje funkcije i održavanje kože zdravom.

Jednostavnost

Jednostavnost možete videti. Svestranost bi trebali očekivati. Deo onoga što ga čini jednostavnim je oblikovana površina. Contour Select omogućava korisniku da sedi u istom položaju sa istom podrškom svaki put kad sedne u kolica. Ako su potrebna posturalna prilagođavanja, ona se rade dok korisnik sedi – nema potrebe za teransfer u i na kolica tokom procesa podešavanja jastuka.

Zaštita kože 

Nemojte Vašu kožu dovesti u opasnosti. Na temelju trideset godina istraživanja i iskustva klijenta, patentirana ROHO DRY FLOATATION® tehnologija pruža neusporedive performanse u olakšavanju protoka krvi prema prilagođavanju, podudaranju i praćenju oblika osobe.

Svojstva

  • Lagan: jednostavan za rukovanje i nošenje, samo 1.6 kg (CS99C), zavisno od veličine.
  • Periv: jastuk se može lako čistiti sapunom i vodom. Navlaka se može prati mašinski.
  • Popravljiv: jastuk je napravljen od posebne neoprenske gume, i ako se probuši, može se jednostavno zakrpati ili servisirati promenom cele komore.
  • Ventilirajući: odvojene vazdušne komore omogućavaju cirkulaciju vazduha  do površine kože i pružaju okruženje za hlađenje. Uključuje: CONTOUR SELECT jastuk, dvostrano rastegljivu navlaku, ručnu pumpu, set za popravak, i uputstva. Konstrukcija jastuka: vatrootporna neoprenska guma.
  • Veličine: širok raspon veličina: od 36 cm do 51cm po širini i dubini. Ograničenje težine: nema ograničenja težine (uz pretpostavku da je  izabrani jastuk adekvatne veličine)
  • Garancija : 3-godišnja ograničena garancija


Author: admin